چیپ پروژکتور ال ای دی 50w COB نمایش بزرگتر

چیپ پروژکتور ال ای دی 50w COB

محصول جدید

  • توان مصرفی:50 وات

  • ولتاژ کاری:۲۲۰ ولت AC

  • برند FRSS

جزئیات بیشتر

این محصول در انبار موجود نیست

60,000 تومان بدون مالیات

اطلاعات بیشتر

چیپ پرژکتور ال ای دی 50 وات COB با برق مستقیم شهری (220 ولت) روشن می شود و دیگر احتیاجی به منبع در بین ال ای دی و برق شهری نیست و با استفاده از بهترین و با کیفیت ترین قطعات الکترونیکی موجود در بازار ساخته شده است. توان خروجی این محصول 50 وات است.

در استفاده از این چیپ ها از خنک کننده آلومینیومی (heat sink) مناسب به همراه خمیر سیلیکون جهت انتقال دما به heat sink به منظور جلوگیری از افزایش دمای چیپ و کاهش عمر محصول استفاده شود.

طول عمر این محصول 40000 ساعت می باشد. روی چیپ دو حرف L و N وجود دارد که فاز و نول به آنها متصل می شود.

چیپ لامپ ال ای دی ویژگی ها و مزایای بسیاری دارد که موجب شده این روزها مشتریان بسیاری را به سوی خود جذب کند. ازجمله مزایای این ال ای دی ها می توان به عمر طولانی، مصرف پایین انرژی و در عین حال تولید نور زیاد اشاره کرد.

20 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: